יריד התיירות הבינלאומי IMTM בתל אביב נפתח בהשתתפות שר התיירות

יריד התיירות הבינלאומי IMTM בתל אביב נפתח בהשתתפות שר התיירות חיים כץ ומנכ"ל המשרד דני שחר, כאשר בכירי תעשיית התיירות ונציגים מרחבי העולם הגיעו לאירוע. למרות המלחמה, היריד מתקיים כמתוכנן ומתמקד בהכנת 'היום שאחרי' עם דגש על עידוד תיירות הפנים והשמירה על הענף.
הביתן הישראלי הוקם בכניסה ליריד ומציג את הנושאים שמשרד התיירות עוסק בהם לקידום התיירות בישראל, כולל הצגת הנגב, הגליל, עכו העתיקה ועוד מההיצע התיירותי של המדינה.
במהלך התערוכה מתקיימים מגוון הרצאות ודיונים על נושאים כמו תמריצים ליזמים להקמת בתי מלון, התאוששות ממשברים, תוכנית 'היום שאחרי' ותכנית לשיקום התיירותי של חבל תקומה.
הקהל מוזמן לבקר בביתן משרד התיירות בישראל בכניסה ליריד.
צילומים:רונן חורש


להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה



מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.