אירוע הוקרה למשרתי המילואים ומתנדבי המאמץ המלחמתי הגאים במרכז הגאה החדש של עיריית תל אביב-יפו, מחר שישי 5 באפריל

עיריית תל אביב-יפו תקיים אירוע הוקרה מרגש למשרתי ומשרתות המילואים והמתנדבים והמתנדבות למאמץ המלחמתי הגאים והגאות ביום שישי, ה-5 באפריל, במרכז הגאה החדש שבגן מאיר. האירוע, המתקיים בשיתוף האגודה למען הלהט"ב, יתחיל בשעה 12:00 בצהריים ויכלול הופעות של אמנים מהקהילה הגאה ומחוצה לה, כולל ענבל ביבי, יגל אושרי, מאיה סימנטוב, ושקד דודוביץ'.
באירוע יישא דברים עומר אוחנה, בן זוגו של רס"ן במיל' שגיא גולן ז"ל שנפל בקרב על קיבוץ בארי. אוחנה תרם להכרה בבני ובנות זוג של נופלים להט"בים כאלמן או אלמנת צה"ל.
סגנית ראש העירייה ומחזיקת תיק הקהילה הגאה, מיטל להבי, הדגישה את תרומת הקהילה הגאה לחוסן של מדינת ישראל ואת הקושי המיוחד שחווים להטב"קים בשירות הצבאי. מנכ"ל האגודה למען הלהט"ב, רן שלהבי, ציין את חשיבות ההוקרה לתרומת הקהילה הגאה והצורך לחזק את האור שלהם.
עיריית תל אביב-יפו מובילה במתן שירותים חדשניים לקהילה הגאה, כולל הקמת המרכז הגאה החדש בגן מאיר בתקציב של 30 מיליון שקלים, קליניקה גאה לטיפול וייעוץ, רישום זוגיות עירוני, מאבק בטיפולי המרה, בדיקות מהירות לגילוי HIV, ופרויקט לולה לנשים טראנסיות בעולם הזנות.
להרשמה לאירוע: לחצו כאן
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.