דליה לין נבחרה למנהלת מינהל החינוך החדשה בעיריית תל-אביב-יפו, תחליף את שירלי רימון ברכה לאחר 8 שנים

עיריית תל-אביב-יפו קיימה מכרז לבחירת מנהלת חדשה למינהל החינוך בעירייה, ובו נבחרה הגב' דליה לין לתפקיד. היא תחליף את הגב' שירלי רימון ברכה, שכיהנה בתפקיד זה למשך 8 שנים.
לין שימשה עד לאחרונה כמנכ"לית עיריית גני תקווה, ובעבר כמנהלת אגף החינוך בעיריית רמת-גן, וכמפקחת כוללת מטעם משרד החינוך וכמנהלת תיכון "אביב" ברעננה. בהשכלתה, סיימה תואר שני במינהל וחינוך ארגוני בהצטיינות מאוניברסיטת תל אביב, ובעלת תעודת הוראה במדעי החברה ותואר ראשון דו חוגי ביסודות חברתיים של החינוך וסוציולוגיה ואנתרופולוגיה, אותו סיימה בהצטיינות.
בימים הקרובים תתחיל גב' לין תקופת חפיפה עם המנהלת היוצאת, רימון ברכה.
רון חולדאי, ראש עיריית תל אביב-יפו, מברך על המינוי ומתאר את לין כאשת חינוך ותיקה ומוכשרת, שמכירה את אתגרי המערכת. הוא מציין את התמודדות מערכת החינוך עם אתגרים רבים, כולל מגפת הקורונה ומלחמת חרבות ברזל, ומאחל ללין הצלחה במשימתה החשובה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.