הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

המחזה "בילבי" בתיאטרון תמונע, תל אביב: מופע לילדים בגילאי 5-9, מתקיים בתאריכים 04/05/2024, 01/06/2024 ו-22/06/2024

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק תיאטרון תמונע
צילום מתוך דף הפייסבוק תיאטרון תמונע

בתיאטרון תמונע בתל אביב-יפו יוצג המחזה "טומי ואנה", המספר את סיפורם של שני אחים החיים בעולם שחור לבן, שבו כללים וחוקים מחמירים משלטים ואין מקום למשחקים. השגרה משתנה כאשר מופיעה בחייהם בילבי, ילדה מצחיקה עם קוף מדבר, שמתחילה להוסיף צבע לעולמם. האחים נסחפים להרפתקאות מלאות דמיון וקסם, ומקבלים מבילבי מתכון לחיים חדשים.

המחזה מתאים לילדים בגילאי 5-9 ומועלה בתאריכים הבאים:

  • 04/05/2024, שבת, בשעה 11:00
  • 01/06/2024, שבת, בשעה 11:00
  • 22/06/2024, שבת, בשעה 11:00

המחזה נכתב ועובד על ידי אורן חלפון ודנה קיילה, בבימויו של אורן חלפון. המוסיקה המקורית, הלחנים והעיבודים נעשו על ידי יוני גבורה. עיצוב הבמה והתלבושות נעשה על ידי אריאל טל ארביב, עיצוב התנועה על ידי אילן זכרוב ועיצוב התאורה על ידי רותם אלרואי. דרמטורגיה נעשתה על ידי נאווה צוקרמן וד"ר ארז מעין שלו. בהופעה משתתפים השחקנים שירן יצחק, יובל קנין נחמיאס, נדב ארטשיק ועדי שור.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה