המותג BIRKENSTOCK פותח חנות שלישית בקניון רמת אביב בהשקעה של מיליון שקלים ומציע קולקציית אביב קיץ 2024

המותג BIRKENSTOCK ממשיך להתרחב ופותח חנות שלישית בקניון רמת אביב בהשקעה של כמיליון שקלים. החנות החדשה, המשתרעת על שטח של כ-75 מ"ר, מצטרפת לחנויות הקיימות בקניון שבעת הכוכבים ובנמל תל אביב, ומציעה את קולקציית אביב קיץ 2024 לנשים, גברים וילדים.
טוביאס ליבנה, מנכ"ל משותף ברשת Originals, אמר כי החנות החדשה בקניון רמת אביב מציעה חווית קנייה ייחודית ומהנה, וממוקמת במיקום מצוין המציע מגוון מותגים בינלאומיים רחב.
המותג BIRKENSTOCK, המתמחה בייצור נעליים למעלה מ-240 שנה, מקפיד על שימוש בחומרים איכותיים וממוחזרים תוך שמירה על סטנדרטים גבוהים של איכות ונוחות. הכפכף הקלאסי והאייקוני דגם ARIZONA מציע טוויסט צבעוני לקיץ, ודגמי EVA המותאמים לעונת הרחצה מגיעים בעיצוב חדשני וצבעים קיציים.
חברת Originals היא היבואן הרשמי של Birkenstock בישראל, והמוצרים זמינים בטווח מידות נרחב ובמחירים שנעים בין 150 ל-1000 שקלים.

קרדיט תמונה: צילום שני צוויג

קרדיט תמונה: צילום שני צוויג

קרדיט תמונה: צילום שני צוויג

קרדיט תמונה: צילום שני צוויג
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.