הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

המשטרה עצרה שלושה חשודים במהלך היערכות למשחק כדורגל באיצטדיון בלומפילד: החזקת סכין, סמים והשלכת בקבוק

מערכת האתר

במהלך היערכות המשטרה לאבטחה ושמירה על הסדר הציבורי במשחק הכדורגל שהתקיים באיצטדיון בלומפילד בין הפועל תל אביב למ.ס אשדוד , שוטרי מרחב איילון תפסו חומר חשוד כסם וסכין. במהלך האירוע נעצרו שלושה חשודים, אחד מהם בחשד להשלכת בקבוק לעבר השוטרים.

לצערנו, שוב נראה חלק קטן של אוהדים שבאים למגרשים עם כוונות לאלימות, הכוללת הפעלה של אמצעים פירוטכנים מסוכנים העלולים לסכן חיי אדם ולא צפייה במשחק כדורגל. בנוסף, במהלך התהלוכה של האוהדים טרם המשחק, היו קריאות נאצה כלפי השוטרים: "השוטרים הם בני זונות", "אם לא תלמד תהיה שוטר".

משטרת ישראל מבהירה כי תפעל באפס סובלנות כלפי כל גילוי אלימות וסיכון חיים, ותמצה עם פורעי החוק את הדין עד תום. החשודים הובאו למשרדי החקירות במרחב איילון.


סרטון:



צילומים:דוברות המשטרה

להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה