יריד ביקיני פוזיטיב ותצוגת אופנה ייחודית של נשים וגברים בכל המידות ומכל הגילאים בדיזנגוף סנטר תל אביב: 29-31 במאי

דיזנגוף סנטר תל אביב מכריז על פתיחת הקיץ עם יריד ביקיני פוזיטיב, אירוע קיצי וצבעוני שיתקיים בין התאריכים 29-31 במאי.
היריד יתקיים בימים רביעי וחמישי בין השעות 14:00-20:00 וביום שישי בין השעות 10:00-14:00, בבניין A ברחבת רנואר.
באירוע יוצגו עשרות דגמים של בגדי ים לכל הגילאים ובכל המידות, לגברים ולנשים, ממידות XS ועד 4XL. בנוסף, תתקיים תצוגת אופנה ייחודית של נשים וגברים בכל המידות ומכל הגילאים, במטרה להדגיש כי מידה וגיל הם בסך הכל מספרים שלא מגדירים אותנו.
כמו כן, ניתן יהיה למצוא אקססוריז ותכשיטים שישלימו את הלוק לקיץ. האירוע מבטיח אווירה כיפית וחגיגה של באדי פוזיטיב עם מגוון ענק של בגדי ים מהממים.
כולם מוזמנים!
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.