דוד מרטן מונה למאמן בני יהודה תל אביב לעונה הקרובה

מועדון הכדורגל בני יהודה תל אביב שמח להודיע על מיניו של דוד מרטן לתפקיד מאמן הקבוצה בעונה הקרובה!
הבוקר (ו׳) דוד הצטרף למועדון וחתם לעונה הקרובה. מרטן, שהחל את קריירת האימון שלו כעוזר מאמן בסטנדרד ליאז’ הבלגית, צ’רלטון האנגלית ובבית”ר ירושלים, היה חלק מצוותו של לואיז פרננדס בנבחרת ישראל. דוד עבר כברת דרך ארוכה בה אימן בין היתר את קבוצת הנוער של מ.ס אשדוד, הפועל מרמורק והפועל ירושלים. כמו כן, דוד עמד על הקווים ב-3 השכנות הפועל כפר שלם, הכוח רמת גן, ומכבי יפו ממנה הוא מגיע אלינו.
המאמן הכתום החדש אמר לאחר החתימה: ״ראשית, אני רוצה להודות למכבי יפו על העונה האחרונה, אני מלא הערכה על הדרך ושיתוף הפעולה. בני יהודה תל אביב זה מועדון מהמובילים בישראל, עברתי דרך ארוכה כמאמן כדי להגיע לרגע הזה, אתן את כל כולי למען ההצלחה של בני יהודה. אני שמח על ההזדמנות שקיבלתי מאלירן עובד, הבעלים, וממאור בורג המנהל המקצועי להוביל ביחד איתם את המועדון הזה קדימה״.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.