הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

26 כלי רכב שעברו שיפורים מכניים בניגוד לחוק הושבתו על ידי המשטרה בתל אביב

מערכת האתר
קרדיט צילום: דוברות המשטרה
קרדיט צילום: דוברות המשטרה

בפעילות ממוקדת של שוטרי מחוז תל אביב באזור יפו, הושבתו 26 כלי רכב אשר עברו שיפורים מכניים בניגוד לחוק.


במהלך הימים האחרונים הגיעו לאזור יפו כלי רכב, חלקם יוקרתיים, אשר נצפו נוהגים בבריונות על הכביש ובהם בוצעו שיפורים מכניים.


במסגרת פעילות של שוטרי תחנת יפו ושוטרי את"ן איילון יחד עם מדור איכות הסביבה של משטרת ישראל, בוצעו עשרות בדיקות לכלי הרכב והורדו מהכביש 26 כלי רכב, מתוכם 10 אופנועים ו-16 מכוניות יוקרה אשר עברו שינוי מכני שלא בהתאם לרישיון.


בנוסף, השוטרים פעלו נגד רכיבה בריונית ובניגוד לחוק על כלים דו גלגליים חשמליים (מיקרומוביליטי) ונרשמו 6 דו"חות תנועה נגד הרוכבים.


פעילות זו מצטרפת לפעילויות נוספות נגד עבירות בריונות כביש ועבירות מסכנות חיים במטרה למנוע תאונות ולשמור על חיי משתמשי הדרך.






צילומים:קרדיט צילום: דוברות המשטרה

להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה