הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הולכת רגל בת 78 נדרסה למוות בתל אביב ובמקרה דריסה נוסף הולכת רגל בת 88 ומצבה בינוני

מערכת האתר

בשעה 12:08 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב דן על הולכת רגל שנפגעה ממשאית ברחוב לה גווארדיה בתל אביב. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח שיבא בתל השומר אישה כבת 78 במצב קשה, עם חבלה בגפיים תחתונות ובבית חולים נקבע מותה.


חובש בכיר במד"א ליפא הירש סיפר: "הולכת הרגל שכבה על הכביש בסמוך למשאית כשהיא בהכרה וסובלת מפציעה קשה בגפיים התחתונות. הענקנו לה טיפול רפואי שכלל עצירת דימומים ומתן תרופות ופינינו אותה בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבה קשה."


בשעה 13:17 התקבל דיווח נוסף במוקד 101 של מד"א במרחב דן על הולכת רגל שנפגעה מרכב ברחוב הרב שלמה גורן בתל אביב. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח איכילוב אישה כבת 88 במצב בינוני, עם חבלות בראש ובגפיים.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה