פסטיבל ילדותא: מופע מוזיקלי "צמרות של אנשים" במרכז ענב לתרבות בתל אביב-יפו, 20 באוגוסט

פסטיבל ילדותא - הכירו את המופעים!
ביום שלישי, ה-20 באוגוסט, יתקיים המופע "צמרות של אנשים" במסגרת פסטיבל ילדותא במרכז ענב לתרבות בתל אביב-יפו. המופע המוזיקלי, המיועד לכל המשפחה, פותח פתח רחב אל תוך נפשם וליבם של ילדים ומבוגרים כאחד. המופע מלטף, נוגע, מרגש, מצחיק, צובט ובעיקר משאיר חותם שילך עם כל מי שצפה בו, הרבה אחרי שהמופע יסתיים.
בהשתתפות ציון חורי, מונה מור (לשבור את הקרח) ובליווי נגנים. עם המילים המדויקות והמרגשות של אלינור בר, לחנים מופלאים של רן בגנו (זוכה פרס אופיר) ועיבודים מוזיקליים חכמים וכובשים של יהונתן פרלמן (צלילי המוזיקה, פיאף), המופע מזמין אתכם להתרגש יחד ולחוות שעה קסומה שעושה כבוד לאינטליגנציה של הילדים והמבוגרים, ומספקת מופע מוזיקלי שנון, מרגש וחד פעמי.
שתי הצגות יתקיימו בשעות 10:00 ו-11:30.
לרכישת כרטיסים לפסטיבל, לחצו כאן.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.