הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

נמנע אסון ביפו: 203 מכלי גז נתפסו במחסן לא חוקי

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק משרד האנרגיה והתשתיות
צילום מתוך דף הפייסבוק משרד האנרגיה והתשתיות

נמנע אסון ביפו: 203 מכלי גפ"מ נתפסו במחסן לא חוקי

פעילות משותפת של מפקחי מינהל הדלק והגז במשרד האנרגיה והתשתיות יחד עם משטרת ישראל, הובילה לתפיסה של 203 מכלי גפ"מ (גז בישול) שאוחסנו באופן לא חוקי במחסן בפרדס אבו סיף ביפו. הפעולה נעשתה כחלק ממאמצי המשרד לשמור על בטיחות הציבור ולמנוע סכנות הנובעות מאחסון לא תקין של גז.

במהלך המבצע, אותרו 18 מכלים במשקל 48 ק"ג ו-185 מכלים במשקל 12 ק"ג. המחסן פעל ללא היתר, תוך הפרה חמורה של תקנות הבטיחות והרישוי בתחום הגז, מה שהגביר משמעותית את הסיכון לתושבי האזור. המכלים שנתפסו הועברו למחסן תפוסים של המשרד.

הפעילות התבצעה בזכות מידע מהציבור - תודה על הערנות שלכם שמצילה חיים!

משרד האנרגיה והתשתיות מדגיש את הסכנה החמורה באחסון לא מורשה של מכלי גפ"מ וקורא לציבור להקפיד על רכישת גז אך ורק מספקים מורשים.

רוצים לבדוק אם ספק הגז שלכם מורשה? הנה הרשימה המלאה: https://migdal-webpages.energy-apps.org/

להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה