אירוע בצוותא תל אביב לציון 25 שנה למותו של חנוך לוין - יום שישי, 30 באוגוסט

בצוותא תל אביב מציינים 25 שנה למותו של המחזאי חנוך לוין, הנחשב בעיני רבים לנביא הזעם של התרבות הישראלית. ביצירותיו הרבות תיאר לוין את האבסורד של החיים בצורה חדה ומדויקת, עם ביקורת חברתית נוקבת והתבוננות עמוקה על נפש האדם.
האירוע, בהנחיית נעם סמל, ייערך ביום שישי הקרוב, 30 באוגוסט, ויכלול השתתפות של אמנים רבים, ביניהם צביקה הדר, יעל לבנטל, בן יוסיפוביץ, גיל שוחט, דוד זבה, אסנת פישמן, משה קפטן, קרן הדר, הילה באג'יו, מיכאל הנדלזלץ, פרופ' רועי הורוביץ, אלון אופיר, שירית לי וייס, פרופ' מנחם פרי, רמי ברוך, אסתי קוסוביצקי, להקת שחקני "מלכת אמבטיה", עדי עזרא, אלברט כהן, תום כהן ועדי כהן.
לרכישת כרטיסים, לחצו כאן.
צילומים:תומרקין על פי צילום של גדי דגון
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.