המשטרה עצרה חמישה מפירי סדר שהבעירו צמיגים וחסמו את כביש 20 בנתיבי איילון בתל אביב , הכביש נפתח לתנועה

המשטרה עצרה חמישה מפירי סדר שהבעירו צמיגים וחסמו את כביש 20, אשר נפתח כעת לתנועה. בשעה זו מספר מפגינים החלו להפר את הסדר הציבורי, תוך חסימת כביש 20 בזמן שהם מבעירים צמיגים וכותבים בצבע על רצפת הנתיבים.
כוחות משטרה שנערכו מבעוד מועד, הגיעו מיד למקום ופינו את המפגינים, תוך מעצר של חמישה שהפרו את הסדר הציבורי. כעת האש כובתה וכביש 20 פתוח לתנועה לשני הכיוונים. בשלב זה המשטרה וצוותי רשות הדרך פועלים לפינוי המפגעים שהושארו על הכביש על ידי המפגינים, בכדי להסיר סכנה לציבור הנהגים.
משטרת ישראל רואה בזכות המחאה כאבן יסוד במדינה דמוקרטית ומאפשרת מחאות כל עוד הן מתקיימות במסגרת החוק. יחד עם זאת, המשטרה לא תאפשר הפרות סדר מכל סוג או פגיעה בחופש התנועה וכל התנהגות העלולה לסכן את שלומו של הציבור.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה



מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.