טקס מסדר כנפיים השנתי של תנועת "כנפיים של קרמבו" נערך בבאר יעקב

טקס מסדר כנפיים השנתי לחניכי ומדריכי תנועת הנוער "כנפיים של קרמבו" נערך בבאר יעקב. האירוע התקיים במעמד ראש עיריית באר יעקב ניסים גוזלן, חברת המועצה ומחזיקת תיק נוער וצעירים ורד אדחוח, ומנהל אגף נוער וצעירים יגאל זוהר.
בסניף המקומי של התנועה פועלים כיום כ-70 חניכים, מתוכם כ-25 צעירים עם צרכים מיוחדים. הסניף פועל בעיר מזה ארבע שנים ומקדיש את פעילותו לטיפוח סובלנות, הכלה וקבלת השונה, בשאיפה לבנות קהילה חזקה ותומכת לכולם.
במהלך הטקס, הדגיש ראש העיר את ההעצמה והמחויבות של בני הנוער הפעילים בתנועה, המקדישים את זמנם למען החברה ולטובת יצירת סביבה בטוחה ותומכת לכלל החניכים. בסיום דבריו, הודה ראש העיר לחברת המועצה אדחוח, למנהל האגף זוהר ולרכז הסניף ליעד, על הסיורות והליווי המקיף. כמו כן, הוא הודה למדריכים, לרכזים ולחניכים, וחתם בקריאה לכלל בני ובנות הנוער בבאר יעקב להצטרף לתנועות הנוער השונות ביישוב.

להצטרפות לוואטסאפ חדשות באר יעקב להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.