הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

שרית ארביב נכנסה לתפקיד מנהלת חטיבת עתיד חנה סנש בבאר יעקב

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק ניסים גוזלן - Nissim Gozlan
צילום מתוך דף הפייסבוק ניסים גוזלן - Nissim Gozlan

שרית ארביב נכנסה לתפקיד מנהלת חטיבת עתיד חנה סנש בבאר יעקב, כך פרסם ראש העיר ניסים גוזלן.

לפי הפרסום, ארביב מביאה עמה 25 שנות ניסיון במערכת החינוך. במהלך השנים מילאה תפקידים ובהם סגנית מנהלת, רכזת פדגוגית, מדריכת עברית, מדריכת טכנו-פדגוגיה ומובילת תהליכים חינוכיים וחדשניים.

ארביב היא בעלת תואר ראשון בחינוך ובלשון עברית ותואר שני בחינוך, בהתמחות בתוכניות לימודים ובהוראה.

על פי הפוסט, תפיסתה היא שבית הספר הוא מעבר למקום למידה ומהווה קהילה המטפחת ערכים, שייכות, מצוינות, אחריות וצמיחה אישית. את התפיסה הזו היא מבקשת לקדם בחטיבה מתוך אמונה בשותפות, באמון ובפיתוח ההון האנושי. עוד נמסר כי החזון שהיא מציבה כולל חיזוק של תחושת הביטחון, החוסן והשייכות בקרב התלמידים, הצוותים וההורים.

גוזלן בירך את ארביב עם כניסתה לתפקיד ואיחל לה הצלחה: "אני בטוח שביחד עם הצוות החינוכי המסור של בית הספר, היא תמשיך להוביל את החטיבה להישגים, למצוינות ולהענקת מעטפת חינוכית וערכית לכל תלמיד ותלמידה".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות באר יעקב להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה