הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

משרד הפנים אישר למזכרת בתיה וקרית עקרון את בקשותיהם להעלאת הארנונה

אבי בר
משרד הפנים והאוצר אישר לשורת יישובים את בקשותיהם מלפני חצי שנה להעלות את הארנונה לשנת 2016. כאשר הקריטריון העיקרי לאישור העלאת ארנונה הוא לצורך תוכנית התייעלות. מתוך 48 רשויות אשר בקשו העלאת ארנונה למגורים אשרו רק ל – 12 רשויות ובהן נמצאת מועצת מזכרת בתיה. ואילו בתחום ארנונה שלא למגורים הגישו בקשה 98 רשויות ומתוכן אושרה ל – 29 רשויות ובהן למועצת קרית עקרון.
משרד הפנים מסר "שיעור העדכון לשנת 2016 הוא 1.27% - השיעור נקבע מדי שנה על פי נוסחה הקבועה בחוק ונכנס לתוקפו ב-1 בינואר 2016. הקווים המנחים שקבעו שרי הפנים והאוצר לא אישרו העלאות ארנונה אלא במקרים חריגים בלבד ואף עודדו הפחתות".





להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה