קריית עקרון: ראש המועצה, אילן ירימי העניק תעודת הוקרה למישל גויכמן שזכתה במקום השני באליפות ישראל בקליעה

השבוע התקיימה פגישה מיוחדת בלשכת ראש המועצה, אילן ירימי, שפגש את עם מישל גויכמן – בת ה14, תושבת היישוב אשר רשמה הישג יוצא דופן בתחום הקליעה האולימפית.
מישל, שמתאמנת במועדון "הפועל רחובות", זכתה במקום השני באליפות ישראל (עד גיל 21!) בקליעה ברובה – הישג מרשים במיוחד עבור ספורטאית צעירה כל כך.
ראש המועצה בירך את מישל על ההישג המרגש, שוחח איתה על דרכה הספורטיבית והביע הערכה גדולה על ההתמדה, הריכוז והשאיפה למצוינות שהיא מפגינה. מישל מהווה השראה לנוער כולו, ודוגמה ליכולת להגיע להישגים גם בגיל צעיר – עם השקעה, משמעת ואמונה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.