הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

גאווה מקומית במזכרת בתיה: רס"ן (מיל') א', מפקד פלוגה בפיקוד העורף, נבחר למצטיין מפקד הפיקוד על שירותו המסור מאז ה-7 באוקטובר ותרומתו רבת השנים

רס"ן (מיל') א', תושב מזכרת בתיה, מפקד פלוגה בגדוד 232 של מחוז ירושלים והמרכז בפיקוד העורף, נבחר למצטיין מפקד פיקוד העורף. אות ההצטיינות הוענק לו על שילוב מופתי בין עשייה מבצעית ארוכת שנים, חיי משפחה ועשייה אזרחית ענפה, המעידים על מחויבותו הבלתי מתפשרת.

א', נשוי ואב לשלושה, משרת בגדוד 232 מאז שנת 2010. בחייו האזרחיים הוא מנהל מוצר, אך עם קריאתו לדגל, הוא עוצר את שגרת חייו ומתייצב למשימה. מסירות זו באה לידי ביטוי באופן מיוחד מאז אירועי ה-7 באוקטובר.

דרכו הצבאית של רס"ן (מיל') א' בפיקוד העורף החלה כמפקד מחלקת צמ"ה (ציוד מכני הנדסי). במהלך השנים התקדם בתפקידי ליבה שונים, ביניהם מפקד צוות חילוץ וסגן מפקד פלוגה, עד לתפקידו הנוכחי כמפקד פלוגה.

כבר ביום שלאחר מתקפת ה-7 באוקטובר, ב-8 באוקטובר, גויס רס"ן (מיל') א' למילואים במסגרת כוננות להקפצות ומענה חירום. מאז, הוא מילא למעלה מ-250 ימי מילואים ולקח חלק בתעסוקות מבצעיות רבות שביצע הגדוד בגזרת יהודה ושומרון במהלך הלחימה.

רס"ן (מיל') א' מהווה דוגמה לקצין מילואים הממשיך לתרום מניסיונו ומסירותו, הן בשטח והן בתפקידי מנהיגות ואחריות. סיפורו מייצג את הרוח הישראלית של התנדבות, מסירות וגיוס ערכים, והוא מהווה מקור לגאווה מקומית ולאומית.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה