הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

גאווה בקריית עקרון: ראש המועצה ובכירי אגף החינוך העניקו תעודות הערכה למצטייני כיתות י"ב לקראת גיוסם

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק המועצה המקומית קריית עקרון
צילום מתוך דף הפייסבוק המועצה המקומית קריית עקרון

במועצה המקומית קריית עקרון הביעו גאווה בבני הנוער המצטיינים של היישוב. במפגש חגיגי שנערך לאחרונה, קיבלו בוגרי כיתות י"ב המצטיינים תעודות הערכה על עבודתם הקשה לאורך 12 שנות לימוד, רגע לפני גיוסם לצה"ל ויציאתם לדרך חדשה.

במפגש נכחו ראש המועצה, אילן ירימי, מחזיק תיק החינוך, תומר שוקר, מנהלת אגף החינוך, אביבה וגנר, ורכזת העל יסודי, אורטל שער, אשר באו לחלוק כבוד ולהביע את הערכתם למצטיינים.

ראש המועצה, אילן ירימי, פנה למצטיינים ואמר: "אני יושב מולכם בגאווה גדולה. ההצטיינות שלכם אינה רק תוצאה של ציונים אלא של השקעה, התמדה ונחישות. אתם מהווים את פסגת העשייה החינוכית בקריית עקרון, ואת דור ההמשך שלנו – חכם, ערכי ומשפיע. אני מאחל לכל אחת ואחד מכם להמשיך לשאוף גבוה, לחלום, ליזום ולהוביל!"

מחזיק תיק החינוך, תומר שוקר, הוסיף: "הצטיינות זו לא תעודה זה אורח חיים, היכולת שלכם להגיע לפסגות בתיכון למרות כל הקשיים שהיו בדרך תוביל אתכם גם בצבא ובחיים האזרחיים, אתם תהיו האזרחים המובילים של המחר. תודתי לאגף החינוך על התמיכה והליווי וכמובן למשפחות שלכם. מאחל לכם דרך צלחה בכל אשר תפנו."



להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה