הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

החלו התוכניות להקמת קאנטרי חדש במזכרת בתיה

אבי בר
הדמיה אפשרות א
הדמיה אפשרות א
הדמיה קאנטרי אפשרות ב'


מועצת מזכרת בתיה הגישה לזמורה אישור לבניית שכונה חדשה וקאנטרי חדש על שטח בריכת השחייה של מזכרת בתיה.  על פי התוכניות באזור שטח הבריכה המשתרע על 12 דונם תקום שכונה חדשה בת 50 יחידות דיור וההכנסות מהדירות החדשות ישמשו למימון בניית הקאנטרי. את התוכנית לבניית השכונה החדשה מתכננת האדריכלית מיכאלה איתן. ואת בניית הקאנטרי מתכנן משרד האדריכלים מילוסלבסקי אשר הכין בשלב זה 2 סקיצות לקאנטרי לבחירת המועצה.
ראש המועצה מאיר דהן מסר כי להערכתו מימוש התוכנית עם כל האישורים בוועדות השונות זה הליך של לפחות שנתיים וחצי והוא שואף לכך שהבתים שייבנו יוקצו לבני המושבה ע"פ קריטריונים שייקבעו ויאושרו ע"י הרגולציה.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה