הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

קול קורא ליוצרים במזכרת בתיה: הספרייה הציבורית מזמינה סופרים ומשוררים להשתתף בהפנינג סוף הקיץ שיתקיים ברביעי 27.8

חנה קקיאשוילי

הספרייה הציבורית במזכרת בתיה פונה בקול קורא לסופרות, סופרים, משוררות ומשוררים, תושבי היישוב, לקראת אירוע סוף הקיץ שיתקיים בספרייה. הכותבים מוזמנים להירשם ולקחת חלק בהפנינג חגיגי.

האירוע יכלול דוכני ספרים, מפגשים עם יוצרים, חתימות על ספרים ופעילויות יצירה לילדים. מטרת האירוע היא לספק הזדמנות לחשיפה וחיבור לקהילה עבור היוצרים המקומיים.

ההזמנה מיועדת לכותבות וכותבים מקומיים מכל התחומים, ביניהם פרוזה, שירה, עיון, וספרי ילדים ונוער, אשר הוציאו לאור לפחות ספר אחד ומעוניינים להציגו ולמכור אותו במסגרת האירוע.

ההפנינג יתקיים ביום רביעי, 27 באוגוסט, בשעה 17:30, במתחם הספרייה הציבורית.

ההשתתפות בדוכנים אינה כרוכה בתשלום, אך מחייבת הרשמה מראש. המועד האחרון להגשת מועמדות הוא 17 באוגוסט. להרשמה יש למלא את הטופס בקישור הבא: https://forms.gle/WPXaFDffpyyGTEmj9.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה