הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

קול קורא ליוצרים במזכרת בתיה: הספריה הציבורית מזמינה סופרים ומשוררים מקומיים להשתתף באירוע סוף הקיץ שיתקיים ב-27.8

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מועצה מקומית מזכרת בתיה
צילום מתוך דף הפייסבוק מועצה מקומית מזכרת בתיה

הספרייה הציבורית במזכרת בתיה מפרסמת קול קורא המזמין סופרות, סופרים, משוררות ומשוררים, תושבי היישוב, לקחת חלק באירוע חגיגי לרגל סוף הקיץ.

האירוע, שיתקיים במתכונת הפנינג, יכלול דוכני ספרים, מפגשים עם יוצרים, חתימות על ספרים ופעילויות יצירה לילדים. מטרת האירוע היא לספק במה לחשיפה וחיבור בין היוצרים המקומיים לקהילה.

ההזמנה מופנית לכותבות וכותבים מקומיים מכל תחומי היצירה, ביניהם פרוזה, שירה, עיון, ספרי ילדים ונוער, אשר הוציאו לאור לפחות ספר אחד ומעוניינים להציגו ולמכור אותו במסגרת האירוע.

האירוע יתקיים ביום רביעי, 27 באוגוסט, בשעה 17:30 בספרייה הציבורית.

ההשתתפות בדוכנים אינה כרוכה בתשלום, אך מותנית בהרשמה מראש. המועד האחרון להגשת מועמדות הוא 17 באוגוסט. לרישום יש למלא את הטופס בקישור הבא: https://forms.gle/WPXaFDffpyyGTEmj9



להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה