לקראת ראש השנה יריד אמנות קהילתי יתקיים ביום שישי 19.9 בברונית מזכרת בתיה עם דוכני יוצרים מקומיים ופעילות לכל המשפחה

פאב הברונית, המועצה המקומית מזכרת בתיה והמרכז הקהילתי מפגשים מזמינים את הקהילה ליריד אמנות לקראת ראש השנה. היריד יתקיים ביום שישי, 19 בספטמבר, החל מהשעה 10:00 בבוקר.
באירוע יוצג תמהיל עשיר של דוכנים עם מיטב האומנים והאומניות המקומיים. בין היתר, יוצעו למכירה עבודות אבן, גילופי עץ, ציורים, רקמה ומקרמה, עיצוב בנייר, ביגוד, תקליטים ועוד שפע של יצירות המשקפות את מגוון הקהילה במזכרת בתיה. המארגנים קוראים לתושבים לתמוך בעסקים המקומיים.
במהלך שעות היריד, פאב הברונית יהיה פתוח ויציע בירות צוננות להורים וברד לילדים, לצד הפתעות נוספות.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.