צוות המש״צים של בית הספר רבין במזכרת בתיה הפעיל את תלמידי שכבה ח' במטרה לגייסם לפעילות של"ח

צוות המש"צים (מדריכי של"ח צעירים) של בית הספר ע"ש יצחק רבין במזכרת בתיה, קיים פעילות היכרות ייעודית עבור תלמידי שכבת ח'. מטרת הפעילות הייתה לחשוף את התלמידים לפעילות המש"צים של של"ח (שדה, לאום, חברה), המוצעת להם בחינם.
במהלך ההפעלה, המש"צים משכבת ט' הדריכו את תלמידי הכיתות הצעירים יותר במגוון משחקים ומשימות קבוצתיות. המשימות דרשו מהמשתתפים לגלות שיתוף פעולה, תיאום, יכולת אלתור, תנועה ותכנון, תוך שימת דגש על עבודה משותפת, גם עם חברים פחות מוכרים מהכיתה.
תלמידים ותלמידות המעוניינים להמשיך ולפתח את כישוריהם האישיים והחברתיים, מוזמנים להצטרף לפעולות המש"צים, אשר יונחו על ידי המש"צים משכבת ט'.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה



מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.