ביום שלישי 28.10 צפויה הפסקת מים ברחוב אשל במזכרת בתיה

המועצה המקומית מזכרת בתיה מפרסמת הודעה לתושבים על הפסקת מים מתוכננת שתתקיים ביום שלישי, 28.10.25, עקב עבודות תשתית שיבוצעו על ידי תאגיד המים 'מי ציונה'.
הפסקת המים תתבצע ברחוב אשל ותשפיע על חלקים שונים של הרחוב בשעות נפרדות:
- בין השעות 08:30 ל-11:30, תופסק אספקת המים בבתים מספר 16-28 (בצד הזוגי בלבד) ובבתים מספר 21-37 (בצד האי-זוגי בלבד).
- בין השעות 10:00 ל-15:00, תופסק אספקת המים בבתים מספר 1-19.
התושבים מתבקשים להיערך בהתאם ולדאוג למלאי מים סביר לשימוש במהלך שעות ההפסקה. מתאגיד 'מי ציונה' נמסר כי הם מתנצלים על אי הנוחות הזמנית ומודים לתושבים על ההבנה.
לכל בירור או דיווח על תקלה, ניתן לפנות למוקד בטלפון: 1-800-800-987 או דרך אתר האינטרנט: www.mei-ziona.co.il.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.