הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

התנ"ך היה באמת: ד"ר שחר שילה יקיים הרצאה במזכרת בתיה בחמישי 13.11 על עדויות היסטוריות וארכיאולוגיות לסיפורי המקרא

חנה קקיאשוילי
מוזיאון המושבה מזכרת בתיה ע"ש ערן שמיר
מוזיאון המושבה מזכרת בתיה ע"ש ערן שמיר

מוזיאון המושבה מזכרת בתיה יקיים הרצאה מרתקת תחת הכותרת "התנ"ך היה באמת!!" עם ד"ר שחר שילה, חוקר, היסטוריון ומורה דרך.

במהלך ההרצאה, המשתתפים יוכלו לצאת למסע של עדויות לכמה מהסיפורים המקראיים, הן המוכרים יותר והן הפחות מוכרים. ההרצאה תעסוק בפרשנויות ובחינה היסטורית וארכיאולוגית של מקורות התנ"ך, ותדון בדרכים לבחון את כתבי הקודש באמצעות הצלבת עדויות ומידע.

האירוע יתקיים ביום חמישי, 13 בנובמבר, בשעה 19:30, בבית משק הברון הממוקם ברחוב המייסדים 12 במזכרת בתיה. עלות ההשתתפות הינה 20 שקלים למשתתף.

הציבור מוזמן לשמוע, לשאול ולגלות מחדש את התנ"ך. להרשמה, ניתן להיכנס לקישור: https://www.bookit.fun/product?productID=5l1DkAaW&affiliateid=NnlcCf3



להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה