בטקס חגיגי חולקו 47 מלגות לסטודנטים בקריית עקרון

במתנ"ס קריית עקרון (שבשבת) התקיים ערב מרגש במיוחד, במסגרתו נערך טקס הענקת מלגות המועצה ל-47 סטודנטיות וסטודנטים תושבי המקום.
ראש המועצה, אילן ירימי, בירך את הזוכים והדגיש בדבריו את מחויבותה של המועצה לעידוד ההשכלה הגבוהה ביישוב. הסטודנטים, שבחרו בדרך של התמדה, למידה ושאיפה למצוינות, זכו להוקרה והערכה על מאמציהם.
מעבר לחלוקת המלגות, נהנו המשתתפים באירוע גם מסדנה מעשירה ומעוררת השראה בהנחיית לילך צור, שעסקה בנושא אומנות הסיפור והעברת המסר.
האירוע התקיים בשותפות עם חברת תדיראן סוללות, לה נמסרה תודה על התמיכה המתמשכת בסטודנטים של קריית עקרון.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.