קול קורא לבעלות עסקים במזכרת בתיה: הרשמה להקמת דוכנים באירועי יום האישה הבינלאומי עד ה-15.2.26

לקראת אירועי יום האישה הבינלאומי במזכרת בתיה, פורסם קול קורא לבעלות עסקים מהמושבה להצטרף לחגיגות ולהיחשף לקהל הרחב. במסגרת האירוע, יעמוד לרשות המשתתפות מרחב דוכנים בלובי הכניסה של המתנ״ס, המיועד להצבת סטנד מעוצב ולהצגת מוצרים ושירותים.
הקול הקורא מפרט כי הדוכנים מתאימים במיוחד לעסקים בתחומי האמנות והיצירה (כגון תכשיטים, קרמיקה ועיצוב), אירועים והפעלות (סדנאות, צילום וסיורים), וכן תחומי הטיפוח והפנאי (קוסמטיקה, אימון ו-וולנס). יודגש כי הדוכנים אינם כוללים מזון בשום צורה, וחל איסור על מכירה, חלוקה או טעימות של מוצרי מזון.
עלות ההשתתפות הינה 100 ש״ח לדוכן, הכוללת שולחן וכיסא. מספר המקומות מוגבל ל-10 דוכנים בלבד בשיטת ״כל הקודמת זוכה״. העסקים שייקחו חלק באירוע ייבחרו על ידי ועדה מקצועית שתכלול את נציגי המועצה, נציג מהמתנ״ס ונציגת מועצת הנשים.
המועד האחרון להרשמה הוא ה-15 בפברואר 2026. את המהלך מובילה לביאה צבי, היועצת לקידום מעמד האישה ויו״ר מועצת הנשים במזכרת בתיה.
להרשמה ומילוי הטופס: לחצו כאן
להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.