"בין היסטוריה למיתולוגיה": ערב ספרותי בספריה הציבורית מזכרת בתיה יעסוק ברומן רוסי של מאיר שלו בהנחיית פרופ' חיים וייס - ביום שני ה-2.2

הספריה הציבורית במזכרת בתיה תקיים ערב ספרותי מעמיק ומעורר מחשבה תחת הכותרת "בין היסטוריה למיתולוגיה ברומן רוסי של מאיר שלו". האירוע מיועד לחובבי ספרות, תרבות והסיפור הישראלי על גלגוליו.
במרכז הערב תעמוד הרצאתו של פרופסור חיים וייס, חוקר, סופר ומרצה במחלקה לספרות עברית באוניברסיטת בן גוריון בנגב. בהרצאה יבחן פרופ' וייס כיצד טווה הסופר מאיר שלו ב"רומן רוסי" את סיפור ההתיישבות החלוצית, תוך שילוב בין עובדות היסטוריות, זיכרון משפחתי ומיתוסים אישיים ולאומיים.
ההרצאה תעסוק בגבול הדק שבין אמת לבדיה, בכוחו של הסיפור בעיצוב תודעה קולקטיבית, ועל האופן שבו הומור, הגזמה ונוסטלגיה הופכים את ההיסטוריה לחומר ספרותי חי ונושם.
האירוע יתקיים ביום שני, ה-2.2, בספריה הציבורית מזכרת בתיה. התכנסות הקהל תחל בשעה 19:45, וההרצאה תחל בשעה 20:00.
לרכישת כרטיסים ופרטים נוספים: https://tinyurl.com/msdhh8zn
להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.