מזכרת בתיה מנציחה את לינור קינן ז"ל בשלישי 3.2 עם טקס חנוכת "גן לינור"

קהילת מזכרת בתיה תתייחד עם זכרה של לינור קינן ז"ל, בת המושבה שנרצחה במסיבת הנובה ב-7 באוקטובר, בטקס חנוכת "גן לינור".
במסגרת שימור הזיכרון, הוחלט להקים את הגן כמרחב של משחק, חיים וקהילתיות. המיזם נועד להנציח את האור והחיוך שאפיינו את לינור במקום שבו ילדים ירוצו וישחקו.
טקס חנוכת הגן יתקיים ביום שלישי הקרוב, ה-3.2, בשעה 16:00 ברחוב אנה טיכו 4. האירוע ייערך במעמד המשפחה, ראש המועצה ונציגי הציבור, והתושבים מוזמנים להגיע ולקחת חלק במעמד הזיכרון.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.