חגיגת פורים במזכרת בתיה: קהילת חיבו"ק מזמינה את התושבים למשחק "תות או שטות" ב-3 במרץ
קהילת חיבו"ק במזכרת בתיה מזמינה את התושבים לחגוג את חג הפורים במשחק קהילתי ייחודי בשם "תות או שטות". האירוע מתוכנן להתקיים ביום שלישי, ה-3 במרץ, בין השעות 17:00 ל-20:30.
במסגרת הפעילות, התושבים מוזמנים לקשט את מפתן ביתם – הדלת, המשקוף או הקיר הסמוך. במהלך הערב, משתתפים מכל הגילאים, בהם ילדים, הורים ובני נוער, יעברו בין הבתים המקושטים וישחקו במשחק: "תות" שמשמעותו קבלת דבר מאכל טעים, או "שטות" שמשמעותה קבלת הפתעה או ביצוע פעילות כלשהי.
מארגני האירוע מציינים כי הפעילות מתאימה לכולם ומטרתה לייצר חוויה משותפת ומהנה ביישוב. כמו כן, הבית המקושט ביותר יזכה בפרס.
לפרטים נוספים, הרשמה, וקבלת מידע על אופן האירוח ומיקומי הבתים, ניתן לבקר באתר הייעודי בקישור הבא: לחצו כאן לפרטים והרשמה
להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.