החל מ-22 במרץ: עבודות לילה לחידוש וצביעת מעברי חצייה ופסי עצירה ברחבי מזכרת בתיה

אגף ההנדסה של מועצת מזכרת בתיה הודיע כי בין התאריכים 22 עד 26 במרץ, יבוצעו עבודות לחידוש וצביעה של מעברי חצייה ופסי עצירה ברחבי המושבה. העבודות מתוכננות להתבצע בשעות הלילה, בין השעות 22:00 ל-05:00 בבוקר למחרת.
ההחלטה לבצע את העבודות בשעות הלילה נועדה לצמצם ככל הניתן את ההפרעה לתנועה ולשגרת החיים באזור. ממועצת מזכרת בתיה נמסר כי במהלך הביצוע צפויים שינויים זמניים בהסדרי התנועה וייתכנו חסימות נקודתיות בכבישים.
על מנת לשמור על בטיחות משתמשי הדרך, הציבור מתבקש לנהוג בזהירות ולהאט את מהירות הנסיעה בקרבת התוואי בו מתבצעות העבודות. כמו כן, יש להישמע באופן מלא להנחיות הפקחים והצוותים הנמצאים בשטח ולהימנע מחניית רכבים במקומות המיועדים לצביעה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.