הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הישג ספורטיבי למזכרת בתיה: גפן גיגי זכתה במקום השני בתחרות סבב הג'וניורס בטניס

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז קהילתי מפגשים מזכרת בתיה
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז קהילתי מפגשים מזכרת בתיה

הישג ספורטיבי למזכרת בתיה: גפן גיגי, מתאמנת בנבחרת של המרכז לטניס בישראל הפועל במרכז קהילתי "מפגשים", זכתה במקום השני בתחרות סבב הג'וניורס.


התחרות, מטעם מרכזי הטניס והחינוך, התקיימה לאחרונה ביפו, ולקחו בה חלק שחקניות רבות מאזור המרכז. עבור גיגי, המתאמנת מזה כשנתיים תחת הדרכתו של המאמן נועם, מדובר בהישג משמעותי במיוחד שכן זוהי התחרות הראשונה שבה היא משתתפת.


מהמרכז הקהילתי נמסר כי שחקנים ושחקניות המעוניינים להצטרף לנבחרת הטניס מוזמנים לפנות לקבלת פרטים נוספים. לבירורים והרשמה ניתן ליצור קשר עם המאמן נועם בטלפון: 050-5507484.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה