עדכון מצב במזכרת בתיה (17.3.2026): פעילות מצומצמת, מתחמי הפוגה ושמרטפיות ימשיכו לפעול

מועצה מקומית מזכרת בתיה פרסמה עדכון יומי לתושבים תחת הכותרת "שאגת הארי", לאחר הערכת מצב שהתקיימה ביום שלישי, 17 במרץ 2026, בשעה 19:00 בראשות ראש המועצה. על פי ההנחיות המעודכנות, הסטטוס נותר ללא שינוי והמועצה ממשיכה לפעול תחת רמת התגוננות 3 (פעילות מצומצמת), לפיה מותרות התקהלויות של עד 50 איש במבנה תקני או במרחב מוגן.
בתחום החינוך וההפוגה, נמסר כי השמרטפיות במושבה ימשיכו לפעול במתכונת רגילה. בנוסף, מתחמי ההפוגה והחיבוק "נשיקה בעורף", הממוקמים בבתי הספר נבון ובורג, ימשיכו לפעול עבור הילדים והמשפחות.
במטרה לחזק את המורל הקהילתי בימים אלה, התקבלה החלטה כי אוטו גלידה יעבור ברחבי המושבה כדי להמתיק לילדים ולמבוגרים את הזמן בבית. מהמועצה נמסר כי פעילות זו תתבצע תוך הקפדה יתרה על קרבה למרחבים מוגנים.
המועצה מדגישה כי סיירי הביטחון והשיטור העירוני נמצאים בשטח ופועלים לשמירה על ביטחון התושבים. מוקד 107 זמין עבור הציבור, וניתן לפנות גם באמצעות הווטסאפ במספר 050-4007254. התושבים נקראים להמשיך לגלות אחריות ועירנות, ולהישמע להוראות המועצה ופיקוד העורף.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.