הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

היערכות לחג הפסח במזכרת בתיה: שינויים במועדי פינוי אשפה, גזם ומיחזור החל מה-29.3.26

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מועצה מקומית מזכרת בתיה
צילום מתוך דף הפייסבוק מועצה מקומית מזכרת בתיה

המועצה המקומית מזכרת בתיה נערכת לקראת חג הפסח ומפרסמת את שעות ומועדי פינוי האשפה, הגזם והמחזור המעודכנים לתקופת החג. במועצה קוראים לציבור לשיתוף פעולה על מנת לשמור על מושבה נקייה ומטופחת.

פינוי אשפה ביתית
באגף שפ"ע מדגישים כי יש להשליך פסולת ביתית לתוך פחי האשפה בלבד, כשהיא בשקיות סגורות, ואין להניח שקיות אשפה לצד הפחים. בתקופת החג, לפניו ולאחריו, פינוי האשפה צפוי להתבצע בשעות הלילה המאוחרות ובשעות הבוקר המוקדמות. התושבים מתבקשים להימנע מחסימת מעברי הגישה למשאיות האשפה בכל שעות היממה. בנוסף הודגש כי חל איסור מוחלט על השלכת פסולת בניין או פחי צבע לתוך הפחים הביתיים או בסביבתם.

פינוי גזם
הוצאת הגזם תתאפשר רק במועדי הפינוי הקבועים והמעודכנים. מהמועצה נמסרה בקשה להמעיט בהוצאת גזם בשבוע שלפני החג, החל מיום ראשון, 29.3.26, ועד ליום ראשון, 5.4.26.

להלן השינויים שחלו במועדי איסוף הגזם:
• יום איסוף הגזם של יום חמישי, 2.4.26 (חג הפסח), יוקדם ליום שני, 30.3.26. הוצאת הגזם תתבצע ביום ראשון (29.3) ויש לסיימה עד יום שני בשעה 06:00 בבוקר.
• יום איסוף הגזם של יום חמישי, 9.4.26, יוקדם ליום שני, 6.4.26. גם במקרה זה, הוצאת הגזם תתבצע ביום ראשון ויש לסיימה עד יום שני בשעה 06:00 בבוקר.

הוצאת גרוטאות
אישור להוצאת גרוטאות ניתן רק בימים שלפני החג, בהתאם למועדי פינוי הגזם עצמם. על מנת לפנות גרוטאות יש לתאם זאת מראש מול אגף שפ"ע, באמצעות חיוג למוקד היישובי בטלפון 107.

פינוי שקיות כתומות
במערך המחזור יחולו גם כן שינויים במועדי פריקת השקיות הכתומות:
• איסוף שקיות כתומות של יום חמישי, 2.4.26, יוקדם ליום ראשון, 29.3.26.
• איסוף שקיות כתומות של יום חמישי, 9.4.26, יוקדם ליום ראשון, 5.4.26.

במועצה המקומית וכן באגף שפ"ע הבהירו כי במהלך התקופה תתבצע אכיפה מוגברת כנגד חריגות ואי עמידה בהנחיות.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה