הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בעקבות ביטול הקייטנות במזכרת בתיה: הורחב שירות השמרטפיות לילדי עובדים חיוניים החל מה-24.3

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מועצה מקומית מזכרת בתיה
צילום מתוך דף הפייסבוק מועצה מקומית מזכרת בתיה

לאור ביטול הקייטנות ביישוב ובהנחיית ראש המועצה, המועצה המקומית מזכרת בתיה הודיעה על הרחבת הפעלת שירות השמרטפיות עבור ילדי היישוב. הפעילות תתקיים החל מיום שלישי, ה-24 במרץ, ועד יום שני, ה-30 במרץ, בין השעות 08:00 ל-13:00.

על פי הנחיות פיקוד העורף, הפעילות תתבצע במרחבים מוגנים בלבד. במסגרת הרחבת השירות, הוחלט כי תתאפשר זכאות לרישום גם עבור ילדים בגילאי 4 עד 5, אשר הוריהם מוגדרים כעובדים חיוניים.

במועצה מדגישים כי מספר המקומות בשמרטפיות מוגבל. הרישום פתוח ויסתיים היום (שני) בשעה 15:00 בדיוק, ולא תתאפשר הרשמה לאחר מועד זה.

לביצוע ההרשמה ולפרטים נוספים: לחצו כאן.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה