בעקבות שינוי הנחיות פיקוד העורף: טקס יום הזיכרון במזכרת בתיה יתקיים הערב (20.04) באנדרטה; בית יד לבנים ייפתח לקהל
מועצה מקומית מזכרת בתיה מודיעה כי לאור שינוי בהנחיות פיקוד העורף, טקס יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה יתקיים באנדרטה המקומית. הטקס ייערך היום, יום שני (ה-20 באפריל, ג' באייר), ויחל בשעה 19:45. המועצה פונה לציבור בבקשה להגיע למקום לפני הישמע הצפירה, על מנת להתכנס יחד, לעמוד דקת דומייה, ולהעניק את הכבוד הראוי לזכר הנופלים והנופלות שמסרו את נפשם למען מדינת ישראל.
נוסף על כך, בית יד לבנים ביישוב יהיה פתוח לקהל הרחב במהלך יום הזיכרון, בשיתוף ובליווי בני הנוער מבית הספר "רבין". הציבור מוזמן להגיע למתחם, להתייחד עם זכר הנופלים ולחלוק להם כבוד.
מועדי הפתיחה של בית יד לבנים:
ערב יום הזיכרון, היום (שני): בין השעות 19:00–22:00.
יום הזיכרון, מחר (שלישי): בין השעות 08:00–20:00.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.