ערב הוקרה וזיכרון בספרייה הציבורית במזכרת בתיה: חנוכת אגף הפנטזיה והמדע הבדיוני על שמו של רס"ן דוד כרסנתי ז"ל ב-29.4

הספרייה הציבורית במועצה המקומית מזכרת בתיה תקיים ערב מיוחד ומרגש לציון קריאת אגף ספרות הפנטזיה והמדע הבדיוני על שמו של רס"ן דוד כרסנתי ז"ל.
האירוע ייערך ביום רביעי, 29 באפריל, בשעה 19:30, בספרייה הציבורית. הטקס יתקיים במעמד ראש המועצה, מר גבי גאון, ובהשתתפות בני משפחת כרסנתי.
במהלך הערב תשתף המשפחה בסיפור חייו של דוד, שהיה איש של ספר, דעת וערכים. הם יספרו על אישיותו המיוחדת, על אהבתו הגדולה לספרות ולספרים, ועל הקשר העמוק שלו לז'אנר הפנטזיה והמדע הבדיוני שאותו כה אהב. בנוסף, בתו של דוד, נועה, תשיר ותנגן במהלך הטקס.
האירוע מהווה ערב של זיכרון, הוקרה והנצחה, המוקדש לאדם מעורר השראה, אשר אהבתו לידע, לספרות ולדמיון ממשיכה לחיות ולהשפיע. המועצה והספרייה מזמינות את הציבור הרחב להשתתף בערב המרגש.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.