הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עבודות פיתוח ושדרוג בגינת אגוז: הפארק ייסגר לסירוגין בין ה-28 באפריל ל-14 במאי 2026

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מועצה מקומית מזכרת בתיה
צילום מתוך דף הפייסבוק מועצה מקומית מזכרת בתיה

המועצה המקומית מזכרת בתיה עדכנה כי בין התאריכים 28 באפריל ל-14 במאי 2026, יבוצעו עבודות פיתוח ושדרוג בכל גינת אגוז ביישוב.


במסגרת הפרויקט יוחלף הדשא הסינטטי ומשטחי הגומי בחלק המזרחי והמערבי של הגינה, ובנוסף, יבוצעו עבודות להתקנת תשתיות הצללה במקום. בעקבות כך, שטחי הפארק ייסגרו לגישת קהל לסירוגין, בהתאם לקצב התקדמות העבודות בשטח.


מהמועצה המקומית הובהר כי תתאפשר גישה לחלקי הפארק שבהם לא מתבצעות עבודות באותה העת. עוד נמסר כי המועצה מודה לתושבים על השיתוף והסבלנות הנדרשים למען השדרוג והפיתוח של המרחב הציבורי לטובת כלל התושבים.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה