הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בכורה עולמית במזכרת בתיה: המחזה "הברונית רוטשילד" יוצג היום, 4 ביוני

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מועצה מקומית מזכרת בתיה
צילום מתוך דף הפייסבוק מועצה מקומית מזכרת בתיה

המחזה "הברונית רוטשילד", בהפקת התיאטרון העברי, יוצג בבכורה עולמית היום (חמישי, ה-4 ביוני) בהיכל התרבות ע"ש אריה כספי במזכרת בתיה.

מדובר בדרמה היסטורית-אנושית עוצמתית המתרחשת בין אירופה שלאחר מלחמת העולם השנייה לבין עולם הג'אז של ניו יורק בשנות ה-50, וכוללת שילוב של מוזיקה חיה על הבמה. המחזה, מאת יהונדב צדקה, מביא מקרוב את סיפורה האמיתי של פאנוניקה (ניקה) רוטשילד, ברונית ממשפחת רוטשילד האגדית, אשר עוזבת את חייה באירופה ונוסעת לניו יורק, שם היא נשאבת לעולם הג’אז - עולם המתואר ככזה של גאונות, התמכרויות, גזענות, עוני, חופש וכאוס.

ההצגה תתחיל בשעה 20:30. כרטיסים למחזה, למעוניינים מחוץ למסגרת המנוי, ניתן לרכוש בקישור הבא: לרכישת כרטיסים.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה