הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תלמידי מגמת דיפלומטיה בקריית החינוך ברנקו וייס במזכרת בתיה השתתפו בסדנת תקשורת ועבודת צוות

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק קריית החינוך ברנקו וייס ע״ש יצחק רבין, מזכרת בתיה.
צילום מתוך דף הפייסבוק קריית החינוך ברנקו וייס ע״ש יצחק רבין, מזכרת בתיה.

תלמידי כיתות י' וי"א במגמת דיפלומטיה בקריית החינוך ברנקו וייס ע"ש יצחק רבין במזכרת בתיה השתתפו היום (רביעי) בסדנה מעשית, שנועדה לבחון מקרוב את כישורי התקשורת הבין-אישית, היכולת להתמודד עם קשיים ועבודת הצוות שלהם.

הסדנה החלה במשחק הפתיחה "הכדור וחברים שלו" – משחק התמסרויות שהאתגר בו גדל בהדרגה, במטרה להכין את התלמידים למשימות הבאות. לב הפעילות התרכז בתרגיל התוכן "שלושת הקופים". התלמידים חולקו לתפקידים שונים ונאלצו להתמודד עם תקלות ומחסומים בתקשורת כדי להשלים משימות מוגדרות. חלק מהתלמידים קיבלו את תפקיד ה"צופה", ובחנו את הדינמיקה הקבוצתית מהצד במטרה להציג את מסקנותיהם מנקודת מבט של קבוצת השווים.

בסיום היום נערך שלב של עיבוד וסיכום, שבו התלמידים שיתפו בתחושותיהם והסיקו מסקנות על אופן הפעולה של הקבוצה תחת לחץ. הסדנה אורגנה והועברה על ידי מארגנת הפעילות שיר בלין, המורה הבכירה מיכל זוהר שהעניקה הכוונה ותמיכה פדגוגית, ורכזת המגמה שרמיאן לזמי שניהלה את הלוגיסטיקה. בשיחת המשוב נכחה גם דנה.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה