במרכז יום לאזרח הוותיק בקריית עקרון התקיים ביום רביעי אירוע הוקרה במסגרת "שבוע מעשים טובים". האירוע נדחה ממועדו המקורי בשל מלחמת "שאגת הארי".
האירוע נערך לכבודן של רכזת חינוך חברתי מתל נוף, אורלי ניר, ובת השירות הלאומי, שילת קרואני. אורלי ניר שותפה לפרויקטים של תל נוף במרכז מאז שנת 2022. במסגרת ההתנדבות השבועית, הגיעו למרכז בקביעות תלמידים, אנשי קבע ומילואים, מה שיצר גשר בין דורי עם חברי המרכז. שילת קרואני ליוותה את הפרויקט והפכה לדמות מוכרת בקרב החברים.
במהלך האירוע הוענקה לאורלי ניר הוקרה בדמות לוח מודעות, ולשילת קרואני הוענק מגש לציוד חברתי. מארגני האירוע ציינו את תרומתה של עמותת "רוח טובה", והודו למתנדבים על העשייה החברתית. בנוסף, הובעה תודה ליו"ר העמותה יעקב רומנו, לאורנה אהרוני לוי, לרכזת התרבות ענבל סגל רצון, לאב הבית יוסי אגנס פרידה, וכן לצוות ולחברי המרכז, תוך הבעת כוונה להמשיך בפעילות המשותפת עם תל נוף.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.