הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בית הספר העל-יסודי קשת במזכרת בתיה חתם את שנת הלימודים בטקס מצטיינים ומפגש קהילתי

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק על-יסודי קשת מזכרת בתיה
צילום מתוך דף הפייסבוק על-יסודי קשת מזכרת בתיה

בית הספר העל-יסודי "קשת" במזכרת בתיה ציין את סיום שנת הלימודים תשפ"ו בשורת אירועים לסיכום השנה ולציון סיום שנת הלימודים.

במסגרת אירועי הסיום נערך טקס להוקרת תלמידים ותלמידות שהצטיינו בלימודים ובמעורבות חברתית במהלך השנה. את הטקס הנחו תלמידי שכבת י"ב, בוגרי מחזור ו' של בית הספר, והוא לווה בקטעי נגינה של ההרכב המוסיקלי הבית-ספרי. בסיומו של הטקס נשאו הנוכחים תפילה לשלומם של חיילי צה"ל.

לאחר הטקס התקיים אירוע ה"פיקניקשת" המסורתי כחלק ממפגש קהילתי של בית הספר. בהמשך התקיימו פעילויות סיכום במסגרת כיתתית, במהלכן חולקו תעודות סוף השנה לתלמידים.

בנוסף, הנהגת ההורים של בית הספר העניקה מחווה לצוות החינוכי, כהוקרה על השותפות והעשייה לאורך שנת הלימודים החולפת.






להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה