הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מבצע של מס הכנסה בקרית עקרון

דיווחים חמים ומעניינים שלחו לוואטסאפ האדום 0-586-586-106 (חובה לציין קרדיט תמונות)

מערכת האתר
 
 

רשות המסים ערכה מבצע ביקורת בראשון לציון, רחובות, קרית עקרון והסביבה  
במסגרת המבצע, שנוהל על ידי פקידת שומה רחובות, התבצעו 209 ביקורות בעסקים ממגוון תחומים, מהן עולה כי כ- 10% מהעסקים שנבדקו לא רשום הכנסות כדין.
 
להלן חלק מהממצאים לגבי קרית עקרון
 
במסגרת ביקורת שנערכה במשרד להנהלת חשבונות בקרית עקרון נבדקו דפי חשבון והעברות בנקאיות שהעלו כי הכנסות של כ- 28,000 ₪ לא נרשמו בספרי העסק. בעל המשרד טענה "אבדוק שוב את הספרים". 
 
 המבצע נערך כחלק מפעילות נרחבת של רשות המסים כנגד מעלימי מס והון שחור ובמסגרת הנחיית מנהל הרשות, משה אשר, למשרדים האזוריים להגביר את פעילות האכיפה ולשפר את כושר ההרתעה, בין היתר ע"י עריכת מבצעי שטח שמטרתם להביא לדיווחי וגביית מס אמת ולהגביר את השוויון בנטל בקרב האזרחים.
 
 
 

 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה