הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מכבי קרית עקרון ניצחה 3:2 בגן יבנה: רון הדר, אביב דויטש ואור אהרוני כבשו, דגו צימק בפנדל בדקה ה-86

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מכבי קרית עקרון
צילום מתוך דף הפייסבוק מכבי קרית עקרון

מכבי קרית עקרון ניצחה 3:2 במשחק חוץ בגן יבנה וחזרה עם מלוא הנקודות. רון הדר, אביב דויטש ואור אהרוני כבשו לעקרון; דניאל בטלין וברוך דגו כבשו לגן יבנה.

לפי סיכום המשחק שפורסם בעמוד הקבוצה, גן יבנה שלטה ברוב שלבי המחצית הראשונה, אך גם לעקרון היו החמצות. בקבוצה ציינו את יכולתו של השוער אור עזרן, שסיפק הצלות וסייע לשמור על תוצאה מאופסת עד להפסקה. את היריבה תיארו כקבוצה מגובשת, טקטית, ממושמעת ובעלת יכולות גבוהות.

במחצית השנייה עלתה עקרון ליתרון 1:0 משער של רון הדר בבעיטה מ-18 מטרים. גן יבנה השוותה ל-1:1, אך בהמשך, תחת לחץ של עקרון ובמומנטום חיובי מבחינתה, כבשה האורחת שני שערים נוספים ועלתה ליתרון 3:1. את השערים הנוספים לעקרון כבשו אביב דויטש ואור אהרוני, המכונה בקבוצה ״מסי אהרוני״.

בדקה ה-86 צימק ברוך דגו ל-3:2 בבעיטת עונשין. בסיכום שפרסמה מכבי קרית עקרון הועלה ספק בנוגע למהלך שהוביל לפנדל, שתואר כ״ספק פנדל ספק התחזות״. התוצאה נשמרה עד לסיום.

בקבוצה הביעו שמחה על הניצחון וקראו לשמור על המשכיות.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה