הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

חברי וחברות מרכז היום מעז בקריית עקרון השתתפו בתצוגת אופנה בבגדים שהושאלו מ"רוטרי" יד שנייה ממזכרת בתיה

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז יום לאזרח הוותיק מעז קרית עקרון
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז יום לאזרח הוותיק מעז קרית עקרון

תצוגת אופנה התקיימה במרכז היום לאזרח הוותיק מעז בקריית עקרון, בהשתתפות חברי וחברות המרכז כדוגמנים ודוגמניות. הבגדים לתצוגה הושאלו באדיבות "רוטרי" יד שנייה ממזכרת בתיה.

במרכז נפתח חדר הלבשה, שבו החליפו חברי המרכז בגדים והתארגנו לתצוגה בסיוע המתנדבות. את האירוע הנחתה ענבל, רכזת התרבות, ואת מסלול הדוגמנות עיצבו אורנה, פרידה ויוסי, שסייעו גם בהכנות נוספות.

בפרסום מטעם המרכז נמסרו תודות לבתיה סאיג על הסיוע, לצוות המרכז, למתנדבות ולבנות השירות הלאומי. עוד הודה המרכז לציון מ"רוטרי" על העבודה המשותפת, לרומנו על שאפשר את קיום האירוע, לחברי המרכז ולמי שהגיעו להשתתף.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה