הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עקרון ניצחה 6 – 0

במחזור הבא האחרון לעונה עקרון השניה בטבלה תתארח במשחק חוץ נגד המובילה אשדוד

אבי בר
מחזור אחד לפני סיום הליגה קרית עקרון מנצחת בחוץ את מבשרת 6 – 0. כבשו לעקרון בר ענברי, אור אברוני צמד, אושר בן שיטרית צמד ואת השישי כבש אבקרם ביאדגו.
 
במחזור הבא האחרון לעונה עקרון השניה בטבלה תתארח במשחק חוץ נגד המובילה אשדוד למרות שפער הנקודות הוא רק 3, אך לאשדוד יחס שערים של 60 שערים יותר מאשר לעקרון. לכן זה משחק לפרוטוקול בלבד.

הערת המערכת
לאור הערת טוקבקים נבדקה הטענה ואכן הטענה נכונה. במוצאי שבת יעלה הסבר על שיטת האליפות בליגה ג'. וכן, בשבוע הבא משחק האליפות.

 
 


 
 

להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • כתב יקר..הינך מטעה את הציבור.. בשבוע הבא במוצאי השבת איצטדיון י"א באשדוד יתקיים המשחק בין קרית עקרון לאדומים אשדוד וזה למעשה המשחק שיקבע את העולה לליגה ב'..ניצחון לקרית עקרון והיא עולה לליגה ב' תיקו או ניצחון לאשדוד והם עולים..הפרש השערים לא קובע במקרה של מאזן זהה בנקודות..אלא המפגשים בין 2 הקבוצות..
    14.04.17 18:43 תגובה
  • מתוך גוגל בכדי למנוע סחר – מכר בליגות ב'-ג' החליטה ההתאחדות לפני קצת יותר מעשור לבטל את המשמעות של הפרש השערים במקרה של שוויון נקודות ולקבוע כי מספר הניצחונות הוא זה שיכריע. אם הוא יהיה זהה אזי תלכנה שתי הקבוצות (או יותר) למשחק מכריע בינהן לקביעת זו שתסיים במקום ה גבוה יותר. העונה הוחלט לקחת את הנושא צעד אחד קדימה ולהוסיף קריטריון נוסף לשובר שוויון: התוצאות בין הקבוצות המעורבות. כלומר, במקרה של שוויון מוחלט בנקודות ובניצחונות תקבענה התוצאות בין הקבוצות את המיקום כשגם לשערי החוץ ישנה משמעות מכרעת. כלומר במידה וקבוצה ניצחה בבית 0:2 ונוצחה בחוץ, 3:1 היא זו שתסיים במקום הגבוה יותר בגלל שער החוץ שכבשה מול יריבתה.
    14.04.17 21:05 תגובה
  • יפה שהוספתם הערה ותיקנתם בזכות ההוכחה שהבאתי מגוגל. רק לפני שאתם מעלים במוצ״ש את ההבהרה הסופית לגבי זהות העולה, תבדקו מה קודם למה, מס׳ נצחונות או הפרש שערים בין הקבוצות, כדי שלא תטעו שוב... שבת שלום
    15.04.17 08:33 תגובה