13 סטודנטים של מזכרת בתיה קבלו מלגות בסך 20,000 ₪
מפעל חלקות המלגות הם על שמו פרופסור אבי ללאזר שנפטר לפני שנתיים והיה איש ציבור, מחנך ומתנדב שבין היתר ריכז את מפעל המלגות במשך שנים ארוכות

טקס חלוקת מלגות לסטודנטים לבני המושבה התקיים במעמד ראש המועצה מאיר דהן. 13 סטודנטים בני המושבה קבלו מלגות בסך 20,0000 ₪ . מפעל חלוקת המלגות במושבה נקרא על שמו של פרופסור אבי ללאזר שנפטר לפני שנתיים והיה איש ציבור, מחנך ומתנדב שבין היתר ריכז את מפעל המלגות במשך שנים ארוכות.
המלגות חולקו בהתאם להחלטת ועדה ציבורית בראשותה של ד"ר מזל דהן וחברים בה אנשים ממחלקת החינוך וממחלקת שרותים חברתים. חלוקת המלגות נעשית ע"פ קריטריונים ותקנון שנקבע מראש.
במהלך הטקס אחל ראש המועצה לסטודנטים הצלחה וקרא להם להתנדב במושבה ולסייע לילדים המתקשים בלימודים.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.