הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מועצת מזכרת בתיה מזמינה את תושבי היישוב להמליץ על המועמדים לקבלת אות יקיר המושבה

את יקיר המושבה תבחר הועדה הציבורית שבראשה יעמוד רפי אלול. אות יקיר המושבה ניתנת לתושבים אשר פועלים ומתנדבים למען הקהילה והיישוב.

חנה קקיאשוילי
בתמונה אלכס בראף ז"ל יקיר המושבה שנפטר בדצמבר האחרון
בתמונה אלכס בראף ז"ל יקיר המושבה שנפטר בדצמבר האחרון


מזכרת בתיה מצדיעה לתושביה ובקרוב תקיים את טקס הענקת אות יקיר המושבה. המועצה מזמינה את התושבים להציע את המועמדים המתאים לדעתם לזכות בתואר יקיר המושבה.

התנאים לקבלת האות:

1.המועמד עסק בפעילות התנדבותית לפחות 3 שנים ברציפות בהווה ובעבר.

2. המועמד אינו ממלא כל תפקיד בשכר במסגרת המועצה.

לאחר קבלת ההמלצות בחירת המועמדים, תעשה על ידי ועדה מיוחדת שתבחר את 3 התושבים להם יוענק האות בטקס חגיגי.

מליאת המועצה החליטה כי רפי אלול יעמוד בראש הועדה הציבורית לבחירת יקיר במושבה לשנת 2018. עוד יישבו בועדה:
פרופסור דוד לוי, מנהלת מחלקת חינוך רותי כוכבי, מנהלת מחלקת שרותים חברתיים גיה בר קופל. רכזת הועדה - כרמלה ארקין.

התושבים שמעון אסייג, כרמלה לס ואלכס סראף ז"ל שנפטר בדצמבר האחרון היו בין מקבלי אות יקירי המושבה על פעילותם ההתנדבותית ביישוב.

ניתן לשלוח המלצות לקבלת התואר למייל m-lishka@mbatya.org.il





להצטרפות לוואטסאפ חדשות מזכרת בתיה קריית עקרון והמושבים דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה